Psssst! Ben jij een 1e bachelor Biomedische Wetenschappen? Heb jij ook zoveel vragen over de nieuwe stap die je net gezet hebt? Sta je te popelen om medestudenten te leren kennen om later nota’s mee uit te wisselen, samen naar de les te gaan en/of een geniaal laboduo mee te vormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het praesidium van de Vlaamse Biomedische Kring organiseert jaarlijks een kennismakingsweekend voor zijn nieuwe studenten. Met spelletjes en activiteiten, smaakvolle maaltijden, frisse pintjes, en een stevige dosis gezelligheid, toveren wij de perfecte 3-daagse om je eerste stapjes in ‘BMW’ met een geruster hart te zetten!

Alle informatie zal je kunnen vinden via onderstaande inschrijvingslink, waar je eerst zal terechtkomen op een informatie-sectie. Heeft je internet het al bijna begeven door het laden van deze pagina en is je gsm echt te traag om te wachten tot dat Google Formulier geopend is? Geeeeen zorgennnn, hier enkele belangrijke highlights:
– Waar? Bivakhuis De Kaai, Ieper
– Wanneer? Van vrijdag 05/10 tot en met zondag 07/10 (uur van vertrek wordt later meegedeeld om zeker aan te sluiten bij jullie nieuwe lessenrooster)
– Wa kost da? Slechts 50 euro, all-in! Van je treinticket tot het laatste pintje! (Te betalen via overschrijving of cash)
– Uhm, VBK? Dit weekend heeft geen verbintenis tot onze doop, je zal ons praesidium kunnen leren kennen in een ontspannen setting en genieten van onze kookkunsten en sfeermuziek 😉

Lees alle details nog eens rustig na via deze link https://goo.gl/forms/KYUU9xjn9VB5N9hJ2 en schrijf je zeker in! Wij kijken er alvast naar uit zoveel mogelijk bachelors een warm welkom te geven!

Groetjes
VBK praesidium 2018-’19 ♥

1e Bachelor Weekend