Beste student(e),

Als je deze pagina bezoekt, dan betekent dit dat je een zekere interesse hebt om je te laten dopen. Goede eerste stap! Op deze pagina kan je alvast wat meer informatie vinden over het hele doopgebeuren.

De volgende stap is: afkomen naar het  SCHACHTENKONVENT!!!

15 oktober om 20:45 @S2, aud 1

Hier vertelt onze schachtentemmer al wat meer over het verloop van de corona-proof doop. We hopen toch in het 2e semester eens de echte original doop te kunnen geven dat jullie dat ook eens hebben meegemaakt. De grote geheimen kunnen we jullie niet vertellen, maar jullie zullen in ieder geval al een beter idee hebben, waar wij als praesidium niet over kunnen zwijgen. Afkomen naar onze evenementen betekent niet dat je je verplicht moet laten dopen! Iedereen is welkom om vrijblijvend te komen luisteren.

(Neem bij interesse voor de doop zeker eens contact op met Indra Seys – 0474392185  of  voeg haar toe op facebook en stuur een berichtje)Voor de eeuwige twijfelaars 

Hieronder hebben wij een documentje opgesteld met ervaringen & de reden waarom andere mensen zich ooit hebben laten dopen, pro’s en contra’s en ook een artikel van VRT over dopen. Het is de moeite waard om het te lezen!