Boekenverkoop 2019-2020

Natuurlijk kan er niet gestart worden met studeren zonder boeken en cursussen! Hieronder worden er een paar heel belangrijke zaken vermeld, dus lees zeker alles goed geconcentreerd door zodanig dat jij zo snel mogelijk al het nodige studiemateriaal in handen hebt.

Online boekensysteem

Om het bestellen van de boeken iets vlotter te laten verlopen werken we dit semester met een online boekensysteem. In onderstaand bestand vind je een stap voor stap handleiding waarin duidelijk staat uitgelegd hoe je het nodige cursusmateriaal kan bestellen. De opmerkzame studenten onder ons, zullen merken dat niet alle boeken die in het overzicht staan, al kunnen besteld worden. Dit komt doordat sommige boeken nog niet geleverd zijn. Wanneer deze zijn geleverd, zullen de boeken beschikbaar zijn om te bestellen.

Wanneer

1ste bach: 18 september, na de introductie (specifiek uur wordt nog meegedeeld)

2de bach: eerste week academiejaar ( specifiek uur en datum wordt nog meegedeeld)

3de bach: eerste week academiejaar ( specifiek uur en datum wordt nog meegedeeld)

Handleiding online boekensysteem

Waar?

Zoals altijd gaat de verkoop door in het VBK-lokaal. Dit is 0B3, lokaal 12; op het einde van de gang van het gelijkvloers van B3

Bij vragen over de cursussen en over de boekenverkoop, kan er steeds gemaild worden naar de studiepraeses : studie.vbk@gmail.com.

Je cursus niet kunnen afhalen op de boekenverkoop? Geen probleem, de eerste 3 weken zijn er dagelijks permanenties in ons VBK-lokaal vanaf 11:30-12:45. Vanaf de 4de week zijn er enkel  nog permanenties op dinsdag en donderdag.